Top

FAQ

Wat is het voordeel van gel nagellak tegenover normale nagellak?
Gel nagellak in vergelijking met normale nagellak vele malen sterker. Hierdoor blijft je nagellak maar liefst 2 tot 3 weken goed zitten. Dit in vergelijking met normale nagellak die vaak nog geen 5 dagen mooi blijft. Daarnaast blijven je nagels sterker waardoor het gemakkelijk is om lange nagels te laten groeien.
 
Wat is het nadeel van Gel nagellak?

Het enige nadeel dat er te bedenken is is dat je ietjes langer bezig bent je nagels te doen en je gel nagellak weer te verwijderen. Gel nagellak heeft een paar stappen extra. Echter blijft het dan ook weer twee weken zitten waar je normaal al 4 keer je nagels zou moeten doen. Uiteindelijk bespaar je dus veel tijd. Daarnaast is er de eenmalige aanschaf van de lamp die je bij normale nagellak niet nodig hebt. 
 
Wat heb ik nodig voor gel nagellak aan te brengen?
Base coat Voor een sterke basis, bescherming van je nagels, gel nagellak blijf met een base coat langer zitten.
Gel nagellak in de gewenste kleur.
LED of Uv lamp Voor het laten drogen van je gel nagellak en coats.
Top coat voor extra glans en een mooie finish.
 
Hoe moet ik gel nagellak gebruiken?
Stap1: Base coat aanbrengen, je nagels lakken met onze base coat voor extra fixatie.                        Deze laten drogen onder de speciale Led lamp 60 seconden en onder de Uw                        lamp voor: 120 seconden.
Stap2: Lak je nagels met de door jouw gekozen gel nagellak kleur.
Stap3: Plaats je nagels onder de LED Lamp voor: 60 seconden en onder de Uv lamp                      voor: 120 seconden.
Stap 4: Zodra je nagels gelakt en gedroogd zijn breng je de top coat aan.
Stap 5: Plaats je nagels opnieuw onder de LED- of Uv lamp.
 
Lees voor de uitgebreide uitleg van de stappen onze handleiding pagina.
 
Is gel nagellak schadelijk voor mijn nagels?
Gel nagellak is, mits je de gelnagellak op de juiste manier verwijdert (voor de juiste manier zie 'handleiding'),  net zo schadelijk als normale nagellak. Uiteindelijk is geen nagellak het beste voor je nagels. 
 
Hoe lang blijft Gel nagellak goed zitten?
Gel nagellak blijft tussen de 2 en 3 weken goed en mooi zitten. Per levensstijl en per persoon is dit verschillend. Bijt je jouw nagels vaak, werk je met je handen? Dan heb je de kans dat de gel nagellak minder blijft zitten dan normaal gesproken. Normale nagellak zonder gel blijft tussen de 2 en 5 dagen mooi. Met de gel nagellak bespaar je veel tijd en moeite
 
Hoe krijg ik gel nagellak eraf?
Gel nagellak is te verwijderen met behulp van onze OMG GEL REMOVER. Daarnaast kan je onze speciale remove wraps aanschaffen voor het makkelijk verwijderen van de gel nagellak. Gel nails zijn schoon te krijgen binnen 10 tot maximaal 15 minuten. Deze producten vind je in onze webshop en zitten standaard in de kits.
 
Waarom gel nagellak zelf thuis aanbrengen?
Gel nagellak kan je zowel bij een nagelstudio laten aanbrengen of zelf thuis aanbrengen. Thuis aanbrengen bespaart je veel geld. De gel nagellak is meer dan een trend en heeft zich bewezen als betere optie als de normale nagellak.
 
 
Kan ik gel nagellak ook gebruiken zonder de speciale led of uv lamp?
Nee, wij raden aan om de gel nagellak te laten drogen onder een speciale lamp. Dit geeft de nagels de mogelijkheid om goed te drogen en op deze manier krijg je een langdurige nagellak die lang mee gaat!
 
Is gel nagellak ook geschikt voor kunstnagels?
Ja. Gel nagellak kan je op dezefde manier aanbrengen op kunstnagels als op natuurlijke nagels. Voor de stappen kijk naar onze handleiding.

Wat is een nagelwiel?
Een nagelwiel kan worden gebruikt om jouw nagellak op uit te proberen, oefenen. Elke nagelwiel heeft 20 verschillende 'nagels'. Het nagelwiel is onmisbaar om manicure het best te kunnen te oefenen en kleuren uit te proberen voordat je de bepaalde kleur op echt nagels aanbrengt.
 

Wat is een white block?
De white block is een 6-zijdige vijl speciaal voor de grote oppervlakken van natuurlijke nagels en kunstnagels. Bij het gel nagellak proces komt deze white block van pas om je nagelplaat vetvrij te vijlen voor het aanbrengen van de gel nagellak.

Waarom zijn andere webshops zo duur?
Gel nagellak is een populair product. Echter wordt deze markt aangevoerd met enkele merken die hun prijs hoog houden. Wij willen juist iedereen de gelegenheid geven om voor een scherpe prijs met gel nagellak in aanraking te komen.
 
Welk starterspakket kan ik het best kopen?
Als je net begint met gel nagellak en nog geen lamp (UV of Led) in huis hebt dan is het nodig om een Starterset te kopen die een lamp inhoudt. De lamp is onmisbaar bij het aanbrengen van gel nagellaken. De lamp kan je ook los kopen op onze website, alleen dan komt het wat duurder uit als je alles los zou bestellen. 
 
Waarom heb ik een lamp nodig?
Je hebt een UV of Led lamp nodig om je gel nagellak te kunnen laten drogen. Zonder lamp zou dit te lang duren waardoor de kans groot is dat je nagellak weer vies wordt en het optimale resultaat verdwijnt.
 
Wat is het verschil tussen een led lamp en een uv lamp?
Een UV lamp is goedkoper dan de LED lamp. Daarintegen heeft de LED lamp weer als voordeel dat deze zuiniger is met de energie, minder tijd nodig heeft voor hetzelfde resultaat en dat je de lampen niet hoeft te vervangen.
 
Beschadigen mijn handen niet onder de lamp?
We raden je ten alle tijden aan om je handen goed te beschermen. Dit kan doormiddel van het smeren van vaseline of zonnebrandcrème rond de oppervlak van je nagels. Eigenlijk elk stukje huid wat licht opvangt. Je kan de lamp vergelijken met een zonnenbank. Dit kan schadelijk zijn.
 
Als ik een starterspakket koop kan ik dan daarna losse kleuren nabestellen?
Ja. Wij hebben alle gel nagellak, tools en removers ook los verkrijgbaar. Zo bespaar je geld en hoef je alleen aan te schaffen wat je echt nodig hebt. En zo kan je natuurlijk ook eens een ander kleurtje uitproberen die niet in de set zit.
 
Wat is gel polish, gellak en soak off gellak?
Dit zijn andere benamingen voor gel nagellak.
 
Kan ik gel nagellak op mijn tenen aanbrengen?
Ja dit is zeker mogelijk. Je kunt hierbij dezelfde handleiding gebruiken als voor de nagels van je handen.