Top

GEL NAGELLAK INFO

Gel nagellak

De nagellak industrie heeft een nieuwe type nagellak ontwikkeld die erg mooi is en beschikbaar is in vele verschillende kleuren. Het grote voordeel van gel nagellak  tegenover normale nagellak is dat de gel nagellak langer blijft zitten. Waar normale nagellak vaak afbrokkelt na 2-5 dagen, blijft deze gelnagellak minimaal 2 volle weken mooi zitten. De extra kwaliteit van gel nagellak vermindert daarnaast het breken van de nagels aanzienlijk. Eindelijk die lange nagels waar je van gedroomd hebt zonder dat er eentje bij zit die het vroegtijdig begeeft. Eigenlijk is de enige reden om gel nagellak te verwijderen de uitgroei van je nagel. Dit is na enkele weken niet meer mooi.
 
Voordelen op een rijtje:
 
 Langdurige houdbaar
 Sterkere nagels, hierdoor langere nagels
 Mooie effecten mogelijk
 Je eigen nagelstudio thuis
 Bespaar veel geld en doe je nagels zelf thuis
 
Ze geven dezelfde naturelle look als acryl nagels. Het voordeel is dat deze reukloos is en je nagels niet beschadigd.  De gel nagellak is zeer gemakkelijk thuis aan te brengen. Voor meer informatie over welke stappen je moet nemen kijk naar het stappenplan. Al je overige vragen kun je vinden bij de FAQ. Staat je vraag er niet bij kun je altijd een mailtje sturen of ons een belletje geven.
 
Het verschil tussen gel nagellak en acryl nagels
Gel nagellak maakt gebruik van vloeistoffen en is niks anders dan een sterkere variant van de normale nagellak. Acryl nagels zou je echter meer kunnen vergelijken met neppe nagels. In dit geval is de bovenkant van acryl nagels nep. Je nagel wordt dus als het waren verlengt.

Het aanbrengen van acryl nagels is een stuk gecompliceerder dan gel nagellak. Thuis acryl nagels aanbrengen is niet echt een aanrader. Het lakken komt zeer nauwkeurig en is erg lastig (duurt vaak minimaal 1 uur). Gel nagellak kan je gemakkelijk zelf aanbrengen in 3 stapen, of in 1 stap met onze One Step gel.
Acryl nagels en gel nagellak zijn beide afhankelijk van de uitgroei van je nagels. Uitgroei van je nagels is vaak na 2 weken niet meer mooi. Dit is een mooi moment om beide opties te verwijderen.
 
Gel nagellak vs Acryl
Gel nagellak is flexibeler dan acryl
Beide zeer hoog glanzend
Gel nagellak geeft geen giftige geurtjes, reukloos
Gel nagellak kan je gemakkelijk thuis doen acryl niet
Acryl ziet er vaak wat nepper uit dan gel nagellak
 
Gel nagellak is de perfecte optie voor mensen die geen kunstnagels willen maar wel verzorgde nagels willen die lang blijven zitten met een mooie kleur! Heb je je nagel product niet gevonden? Kijk dan hier
.