Top

ONE STEP VS GEL NAGELLAK

One step gel nagellak: naam zegt het al. Met slechts 1 stap bereik je het effect wat je met een normale gel nagellak pas bereikt na 3 stappen. Het doel is uiteraard verzorgd uitziende nagels met nagelak die minimaal 2 weken goed blijft zitten, waar normale nagellak het vaak al na enkele dagen begeeft.
De stappen, base coat, gel nagellak en top coat zitten bij de one step gel nagellak dus allemaal in een potje. Is het resultaat echt hetzelfde? Nee helaas niet 100 procent..  Echter komt het wel heel dicht in de buurt en het voordeel is dat je drie keer zo snel kaar bent.
 
Hoe breng je one step gel nagellak aan?

Belangrijk voor het aanbrengen van gel nagellak is het hebben van schone nagels. Verwijder de oude nagellak, vijl je nagels, duw de nagelriemen naar achter en verwijder deze. Wanneer dit is gebeurt start je met de buffervijl op het open oppervlak van je nagels. Het is belangrijk dat je nu niet meer aan je nagels zit zodat deze niet opnieuw vet kunnen worden. Nu is het tijd om de One Step gel nagellak aan te brengen en te drogen. Het drogen doe je doormiddel van een Led of UV lamp. Wanneer je een Led lamp gebruikt ben je in 60 seconden klaar, met een UV lamp is dit 120 seconden. Lees alles over de voor- en nadelen van deze twee lampen op LED vs UV lamp. Lak je nagels opnieuw en droog de gekozen One Step nagellak met jouw gekozen Led of UV Lamp. Nu de laatste, maar toch belangrijke stap: De Cleanser. Doe een beetje Cleanser op een watje (doekje) en verwijder voorzichting met behulp van deze Cleanser overgebleven restjes nagellak en geef je nagels een mooie glans. Klaar!

 
Kort stappenplan:
1 Maak je nagels schoon.
2 Lak je nagels met de one step gel nagellak.
3 Droog je nagels met een UV of LED lamp.
4 Lak je nagels met een tweede laag One Step gel nagellak.
5 Droog je nagels met een UV of LED lamp.
   (Voor het beste resultaat lak je, je nagels dus 2 keer met de gekozen One Step gel kleur) 
6 Gebruik de cleanser om overgebleven nagellak te verwijderen.  Een cleanser geeft ook een mooie glans, de perfecte laatste stap!