Top

HANDLEIDINGStap 1: Je nagels goed schoonmaken. Alle vet of oude nagellak moet goed verwijderd worden. Dit kan met behulp van de white blok.

Stap 2: Je nagelriemen terug duwen met behulp van een woodstick of een multifunctioneel nagel riem tool. Optie: De nagelriem verwijderen.

Stap 3:  Met een vijl je nagels in model vijlen.

Stap 4: Polijst zachtjes het oppenvlak van je nagel met de white block. Dit helpt om de laatste restjes nagellak te verwijderen waardoor de basecoat en nagelgel beter zullen plakken.

Stap 5: Breng de Basecoat met een draaiende beweging aan en vergeet de randjes van je nagels en uiteinde van je nagels niet. De basecoat zorgt voor extra fixatie.

Vervolgens laat je de basecoat drogen onder een speciale lamp.  Heb je voor de Uv lamp gekozen? Dan laat je de base coat 2 minutten drogen met beide handen. De LED lamp gekozen? Laat de base coat onder de led lamp 30 seconden tot 1 minuut drogen.

Stap 6: Lak je nagels met de door jouw gekozen gel nagellak kleur. Vergeet hier niet de voorste nagel rand en zorg dat de gel nagellak niet je huid raakt. De kleinste aanraking kan ervoor zorgen dat je gel nagellak als een geheel eraf getrokken kan worden. En dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Stap 7: Plaats je nagels onder de Led Lamp voor: 60 seconden, Uw Lamp voor:  120 seconden.

Tip:Raak uw nagels na het drogen niet meteen aan! 

Stap 8: Voor een betere resultaat herhaal stap 6 en 7.

Tip: Je nagellak in 2 laagjes aanbrengen is het beste om het beste resultaat te krijgen!

Stap 9: Zodra je nagels gelakt en gedroogd zijn plaats de Top coat.

Stap 10: Plaats je nagels opnieuw onder de Led of Uv lamp en laat de Top Coat drogen. 60 seconden onder je LED Lamp of 120 seconden onder een Uv lamp.

Stap 11: Breng de Gel Cleansner op een pluisvrij doekje aan. Vervolgens haal je dit doekje over je nagels heen. Zo haal je de laatste restjes weg en zorgt voor een glazend resultaat. Ook voorkomt het een plak effect van de nagellak. 

Je kan nu minimaal 2 weken genieten van je mooie nagels